lørdag den 21. september 2013

Spandauer

 Der er ikke noget bedre smørdej end hjemme lavet smørdej, men i tidsnøds er færdiglavet smørdej også godt. De her spandauer er en af de nemmeste og hurtigste wienerbrød slagsen jeg har lavet. En dag laver jeg den rigtig af slagsen.  Nu må jeg lige forklar mine ikke danske læser, hvad spandauer er :) opskriften findes længere nede.

English: There is no better butter puff pastry then homemade butter dough, but in time need finish made butter puff pastry dough is also good. These spandauer is one of the easiest and quick Danishes (pastry) I have made. Someday I´ll make them form Scratch, but today you will have to do with the easy type. Scroll down for the recipe.  By the way if you dont know, Spandauer is a fluffy Danish with creme, jam and or frosting, enjoyed for breakfast. 

Ingredienser / Ingredients 
3 butterdej plader (ca. 10 cm x 20 cm) / 3 butter puff pastry sheet ( almost 10 cm x 20 cm )
6 spsk færdiglavet lagkages creme /  6 tbs of custard
6 tsk jordbær marmelade/ 6 tsp strawberry jam
lidt mælk til pensling / little milk for brushing.


http://www.cupcakeluvs.blogspot.dk/
Forvarm ovn til 225 gr. Del butterdej pladerne i to  ( 10 cm x 10 cm)  udrul dem lidt med en kage rulle.
Læg de 6 firekanter på en bageplade med bagepapir. Kom en spiseske lagekage creme lige i midten på all 6.
Fold de fire hjørner ind over midten som vist på billedet. Tryk dem lidt ned. 

Preheat the oven 225 degree C.  Cut the  butter puff pastry sheets in to halfs ( 10 cm X 10 cm ). Lightly roll out them a bit. Place the 6 squares on a baking sheet. Place a tbsp of custrad on each. Carefully fold the the four corner over the middle as shown in the pictures. Just press them lightly down. .

http://www.cupcakeluvs.blogspot.dk/
Læg en tsk marmelade oven på i midten. Pensle med mælk. Bages til de er gyldne . Ca 12 minutter.

Place a tsp of the jam on the top , in the middle. Brush the pastries with milk and bake them until golden. Almost 12 minuts. 


http://www.cupcakeluvs.blogspot.dk/













Ingen kommentarer:

Send en kommentar